error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is El Candidate B.V. een goede partner. Krijg een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit je buurt. Hier staat een overzicht van El Candidate B.V. uit Amstelveen. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? El Candidate B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

El Candidate B.V. is een notaris gevestigd in Amstelveen. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34343310.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

El Candidate B.V.
  • Van der Hooplaan 9, 1185EV, Amstelveen
  • info@kleinbinnenkade.nl
Branche
Notaris
KVK
34343310
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-05-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen