Is El Candidate B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notarissen uit de buurt. Hier vind je alle informatie van El Candidate B.V. uit Amstelveen. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

El Candidate B.V. is een notaris uit Amstelveen. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34343310.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? El Candidate B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.