Is E.J. de Bie Praktijk B.V. de ideale notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over E.J. de Bie Praktijk B.V. uit Bergen op Zoom.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? E.J. de Bie Praktijk B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

E.J. de Bie Praktijk B.V. is een notaris kantoor uit Bergen op Zoom. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 58630961.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.