error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is E.J. de Bie Praktijk B.V. het perfecte notariskantoor voor jou? Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit de buurt. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over E.J. de Bie Praktijk B.V. uit Bergen op Zoom.

Een notaris is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

E.J. de Bie Praktijk B.V. is een notaris uit Bergen op Zoom. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 58630961.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? E.J. de Bie Praktijk B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

E.J. de Bie Praktijk B.V.
  • Bredasestraat 50, 4611CJ, Bergen op Zoom
Branche
Notaris
KVK
58630961
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
23-08-2013
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen