error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Eilandpolder B.V. een goede keuze.

Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de buurt. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over Eilandpolder B.V. uit Amsterdam.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Eilandpolder B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over Eilandpolder B.V.

Eilandpolder B.V. is een notaris gevestigd in Amsterdam. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34267814.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Eilandpolder B.V.
  • Nieuwe Kerkstraat 125, 1018VK Amsterdam
  • 020-5736311
Branche
Notaris
KVK
34267814
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
20-02-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen