error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Eilandpolder B.V. het geschikte notariskantoor voor jou? Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notarissen uit je omgeving. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en details over Eilandpolder B.V. uit Amsterdam.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Eilandpolder B.V. is een notaris gevestigd in Amsterdam. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34267814.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Eilandpolder B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Eilandpolder B.V.
  • Nieuwe Kerkstraat 125, 1018VK, Amsterdam
  • 020-5736311
Branche
Notaris
KVK
34267814
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
20-02-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen