Is Eikburg B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de buurt. Hier staat een overzicht van Eikburg B.V. uit Dordrecht. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Eikburg B.V. is een notaris kantoor uit Dordrecht. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 24319838.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Eikburg B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.