Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Eikburg B.V. een goede partner.

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Hier staat een overzicht van Eikburg B.V. uit Dordrecht. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Eikburg B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit notariskantoor

Eikburg B.V. is een notaris uit Dordrecht. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24319838.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.