error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is EeVeez B.V. de passende notaris voor jou? Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Hier vind je alle informatie van EeVeez B.V. uit 's-Gravenhage. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? EeVeez B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

EeVeez B.V. is een notaris uit 's-Gravenhage. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27294562.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

EeVeez B.V.
  • 2e De Carpentierstraat 157, 2595HJ, 's-Gravenhage
  • 070 3991123
Branche
Notaris
KVK
27294562
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
14-12-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen