error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Eerste Waaier B.V. de juiste notaris voor jou? Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je een overzicht van Eerste Waaier B.V. uit Heiloo. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over Eerste Waaier B.V.

Eerste Waaier B.V. is een notaris gevestigd in Heiloo. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 65099478.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Eerste Waaier B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Eerste Waaier B.V.
  • Kennemerstraatweg 148, 1851AV, Heiloo
Branche
Notaris
KVK
65099478
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
15-01-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen