Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Eerste Waaier B.V. een juiste partner.

Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over Eerste Waaier B.V. uit Heiloo.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Eerste Waaier B.V. is een notaris kantoor uit Heiloo. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 65099478.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Eerste Waaier B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.