Is Eerste Waaier B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit je regio. Hier staat een overzicht van Eerste Waaier B.V. uit Heiloo. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Eerste Waaier B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Eerste Waaier B.V. is een notaris gevestigd in Heiloo. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 65099478.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte