error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is E & L Notarissen Breda B.V. de passende notaris voor jou? Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over E & L Notarissen Breda B.V. uit Breda.

Een notaris is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over E & L Notarissen Breda B.V.

E & L Notarissen Breda B.V. is een notaris uit Breda. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 60055227.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? E & L Notarissen Breda B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

E & L Notarissen Breda B.V.
Branche
Notaris
KVK
60055227
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
13-02-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen