error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is DWR Notarissen B.V. het perfecte notariskantoor voor jou? Krijg een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je regio. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over DWR Notarissen B.V. uit Zutphen.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

DWR Notarissen B.V. is een notaris kantoor uit Zutphen. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 09129497.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? DWR Notarissen B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

DWR Notarissen B.V.
Branche
Notaris
KVK
9129497
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
15-07-2002
Medewerkers
14

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen