error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is DWR Notarissen B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notarissen uit je regio. Op deze pagina staat alle informatie van DWR Notarissen B.V. uit Zutphen. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

DWR Notarissen B.V. is een notaris gevestigd in Zutphen. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 9129497.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? DWR Notarissen B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

DWR Notarissen B.V.
Branche
Notaris
KVK
9129497
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
15-07-2002
Medewerkers
14

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen