error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is DWK Savings Fund B.V. het perfecte notariskantoor voor jou? Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je buurt. Hier staat alles van DWK Savings Fund B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? DWK Savings Fund B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

DWK Savings Fund B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 28082935.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

DWK Savings Fund B.V.
  • Herenstraat 102, 1015CA, Amsterdam
  • 071 5358081
Branche
Notaris
KVK
28082935
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
27-07-1999
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen