Is DWK Savings Fund B.V. de ideale notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over DWK Savings Fund B.V. uit Amsterdam.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Denk onder meer aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? DWK Savings Fund B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

DWK Savings Fund B.V. is een notaris uit Amsterdam. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 28082935.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.