Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is DuretTrip Notarissen N.V. een juiste partner.

Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Op deze pagina vind je alle informatie van DuretTrip Notarissen N.V. uit Zwolle. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? DuretTrip Notarissen N.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

DuretTrip Notarissen N.V. is een notaris uit Zwolle. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 08183463.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte