error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Durendal B.V. de ideale notaris voor jou?

Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Durendal B.V. uit Koog aan de Zaan.

Een notaris is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over Durendal B.V.

Durendal B.V. is een notaris kantoor uit Koog aan de Zaan. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 64241661.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Durendal B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Durendal B.V.
Branche
Notaris
KVK
64241661
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-04-2008
Medewerkers
9

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen