error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Durendal B.V. een goede partner. Ontvang een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit de regio. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over Durendal B.V. uit Koog aan de Zaan.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Durendal B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Durendal B.V. is een notaris gevestigd in Koog aan de Zaan. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 64241661.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Durendal B.V.
Branche
Notaris
KVK
64241661
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-04-2008
Medewerkers
9

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen