Is Dunot Beheer B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Dunot Beheer B.V. uit Amsterdam.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Dunot Beheer B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Dunot Beheer B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34051997.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte