error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Dunot Beheer B.V. een juiste keuze.

Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Dunot Beheer B.V. uit Amsterdam.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

Dunot Beheer B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34051997.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Dunot Beheer B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Dunot Beheer B.V.
  • Eosstraat 468, 1076DT Amsterdam
  • 020-4202303
  • rob.dunselman@hetnet.nl
Branche
Notaris
KVK
34051997
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-04-1981
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen