error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Duinbron B.V. een goede keuze. Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina staat een overzicht van Duinbron B.V. uit 's-Gravenhage. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Duinbron B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Duinbron B.V. is een notaris kantoor gevestigd in 's-Gravenhage. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27199801.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Duinbron B.V.
  • Nassau Dillenburgstraat 30, 2596AE, 's-Gravenhage
  • 070-3558607
Branche
Notaris
KVK
27199801
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
13-06-2001
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen