error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Dug Out Notariaat B.V. de juiste notaris voor jou? Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notarissen uit de omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over Dug Out Notariaat B.V. uit Schijndel.

Een notaris is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over Dug Out Notariaat B.V.

Dug Out Notariaat B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Schijndel. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 58861319.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Dug Out Notariaat B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Dug Out Notariaat B.V.
  • Sint Jorisplein 1, 5481AS, Schijndel
  • 073 5492570
Branche
Notaris
KVK
58861319
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
25-09-2013
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen