Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Dudok van Heel Praktijk B.V. een juiste keuze.

Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de omgeving. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en details over Dudok van Heel Praktijk B.V. uit Amsterdam.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Dudok van Heel Praktijk B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit notariskantoor

Dudok van Heel Praktijk B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 59936843.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.