error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Dudok van Heel Praktijk B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en details over Dudok van Heel Praktijk B.V. uit Amsterdam.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Dudok van Heel Praktijk B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Dudok van Heel Praktijk B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 59936843.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Dudok van Heel Praktijk B.V.
Branche
Notaris
KVK
59936843
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
06-02-2014
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen