Is Drost Juten Notarissen de ideale notaris voor jou?

Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Hier vind je alles van Drost Juten Notarissen uit 's-Gravenhage. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Drost Juten Notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Drost Juten Notarissen is een notaris gevestigd in 's-Gravenhage. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27326124.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.