error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Dröge Notariaat-Estate planning een goede keuze. Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina vind je alle informatie van Dröge Notariaat-Estate planning uit Arnhem. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Dröge Notariaat-Estate planning of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Dröge Notariaat-Estate planning is een notaris kantoor uit Arnhem. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 62673408.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Dröge Notariaat-Estate planning
Branche
Notaris
KVK
62673408
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
26-07-2007
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen