error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Dröge Notariaat-Estate planning een goede partner.

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de buurt. Op deze pagina vind je een overzicht van Dröge Notariaat-Estate planning uit Arnhem. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene taken.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Dröge Notariaat-Estate planning of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

Dröge Notariaat-Estate planning is een notaris kantoor gevestigd in Arnhem. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 62673408.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Dröge Notariaat-Estate planning
Branche
Notaris
KVK
62673408
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
26-07-2007
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen