error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Driekono B.V. een goede keuze. Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit je regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over Driekono B.V. uit Rotterdam.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Driekono B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over Driekono B.V.

Driekono B.V. is een notaris kantoor uit Rotterdam. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 24313453.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

Driekono B.V.
  • Straatweg 7, 3051BA, Rotterdam
  • 010-2868723
Branche
Notaris
KVK
24313453
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-11-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen