Is Driekono B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina staat alle informatie van Driekono B.V. uit Rotterdam. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Driekono B.V. is een notaris uit Rotterdam. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24313453.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Driekono B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.