Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Driekoningen Holding B.V. een goede keuze.

Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je regio. Op deze pagina staat een overzicht van Driekoningen Holding B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Driekoningen Holding B.V. is een notaris gevestigd in Amsterdam. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 59933054.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Driekoningen Holding B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.