error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is DPW Werk B.V. de passende notaris voor jou? Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en informatie over DPW Werk B.V. uit Gouda.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over deze notaris

DPW Werk B.V. is een notaris uit Gouda. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 64646602.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? DPW Werk B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

DPW Werk B.V.
  • Bleulandweg 1d, 2803HG, Gouda
  • 0182 535577
Branche
Notaris
KVK
64646602
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-11-2015
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen