error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is DPW Werk B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Krijg een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit de regio. Hier staat alles van DPW Werk B.V. uit Gouda. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? DPW Werk B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

DPW Werk B.V. is een notaris gevestigd in Gouda. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 64646602.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

DPW Werk B.V.
  • Bleulandweg 1d, 2803HG Gouda
  • 0182 535577
Branche
Notaris
KVK
64646602
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-11-2015
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen