Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is DPW Holding B.V. een juiste keuze.

Ontvang een transparante offerte van verschillende notarissen uit je regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en informatie over DPW Holding B.V. uit Gouda.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

DPW Holding B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Gouda. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 64638448.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? DPW Holding B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.