Is DPW Holding B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je buurt. Hier staat alles van DPW Holding B.V. uit Gouda. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? DPW Holding B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

DPW Holding B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Gouda. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 64638448.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene taken.

Denk onder meer aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte