Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Dotaris II B.V. een goede partner.

Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Op deze pagina staat alle informatie van Dotaris II B.V. uit Oudenbosch. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Dotaris II B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over Dotaris II B.V.

Dotaris II B.V. is een notaris uit Oudenbosch. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 20115229.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.