error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Dotaris II B.V. een juiste partner. Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je een overzicht van Dotaris II B.V. uit Oudenbosch. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Dotaris II B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Dotaris II B.V. is een notaris uit Oudenbosch. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 20115229.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

Dotaris II B.V.
Branche
Notaris
KVK
20115229
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
27-05-2004
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen