Is Doorn Jacobs Notarissen B.V. de passende notaris voor jou?

Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over Doorn Jacobs Notarissen B.V. uit Ermelo.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Doorn Jacobs Notarissen B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

Doorn Jacobs Notarissen B.V. is een notaris gevestigd in Ermelo. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 08136493.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

De prijs

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.