error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Doorn Jacobs Notarissen B.V. het juiste notariskantoor voor jou? Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en details over Doorn Jacobs Notarissen B.V. uit Ermelo.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Doorn Jacobs Notarissen B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Doorn Jacobs Notarissen B.V. is een notaris uit Ermelo. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 08136493.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Doorn Jacobs Notarissen B.V.
Branche
Notaris
KVK
08136493
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-05-2005
Medewerkers
13

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen