error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Domus Rubus B.V. een juiste partner. Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Op deze pagina vind je een overzicht van Domus Rubus B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Domus Rubus B.V. is een notaris gevestigd in Amsterdam. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34295984.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Domus Rubus B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Domus Rubus B.V.
  • De Cuserstraat 5, 1081CK, Amsterdam
  • 020-6444222
Branche
Notaris
KVK
34295984
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
27-02-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen