error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Domus Rubus B.V. de juiste notaris voor jou?

Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit je regio. Op deze pagina staat een overzicht van Domus Rubus B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben je een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Domus Rubus B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Domus Rubus B.V. is een notaris uit Amsterdam. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34295984.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Domus Rubus B.V.
  • De Cuserstraat 5, 1081CK Amsterdam
  • 020-6444222
Branche
Notaris
KVK
34295984
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
27-02-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen