Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is DNA - Notaris een goede keuze.

Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de buurt. Hier staat alles van DNA - Notaris uit Arnhem. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? DNA - Notaris of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over deze notaris

DNA - Notaris is een notaris kantoor gevestigd in Arnhem. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 60162937.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.