Is DNA - Notaris het perfecte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en gegevens over DNA - Notaris uit Arnhem.

Ben je een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? DNA - Notaris of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

DNA - Notaris is een notaris kantoor uit Arnhem. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 60162937.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • het opmaken van een samenlevingscontract