error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Dirkzwager advocaten & notarissen N.V. een goede partner.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Dirkzwager advocaten & notarissen N.V. uit Arnhem.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Dirkzwager advocaten & notarissen N.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

De prijs

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over Dirkzwager advocaten & notarissen N.V.

Dirkzwager advocaten & notarissen N.V. is een notaris kantoor uit Arnhem. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 9155757.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Dirkzwager advocaten & notarissen N.V.
Branche
Notaris
KVK
9155757
Bedrijfsvorm
Naamloze vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-12-2005
Medewerkers
199

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen