Is Dirk Jan Blok Notaris B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina vind je alles van Dirk Jan Blok Notaris B.V. uit Gouda. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Dirk Jan Blok Notaris B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over Dirk Jan Blok Notaris B.V.

Dirk Jan Blok Notaris B.V. is een notaris gevestigd in Gouda. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 24416752.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.