error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Diritto Avanti B.V. de ideale notaris voor jou? Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over Diritto Avanti B.V. uit Dordrecht.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Diritto Avanti B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Diritto Avanti B.V. is een notaris uit Dordrecht. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 68433360.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Diritto Avanti B.V.
  • Grotekerksplein 20, 3043BP, Dordrecht
  • 078-6136766
Branche
Notaris
KVK
68433360
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-03-2017
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen