Is Diritto Avanti B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina staat alle informatie van Diritto Avanti B.V. uit Dordrecht. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Diritto Avanti B.V. is een notaris uit Dordrecht. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 68433360.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Diritto Avanti B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.