Is Dikono B.V. de juiste notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina vind je een overzicht van Dikono B.V. uit Hilversum. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Dikono B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Hilversum. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 32062896.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Dikono B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.