Is Dikono B.V. de passende notaris voor jou?

Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de omgeving. Op deze pagina staat een overzicht van Dikono B.V. uit Hilversum. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Dikono B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Dikono B.V. is een notaris uit Hilversum. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 32062896.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract