error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Dijkstra Jansen Bergman Notarissen het passende notariskantoor voor jou? Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de buurt. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Dijkstra Jansen Bergman Notarissen uit Stadskanaal.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Dijkstra Jansen Bergman Notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over Dijkstra Jansen Bergman Notarissen

Dijkstra Jansen Bergman Notarissen is een notaris gevestigd in Stadskanaal. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 01138980.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Dijkstra Jansen Bergman Notarissen
Branche
Notaris
KVK
1138980
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-04-2002
Medewerkers
19

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen