error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Dijkstra Jansen Bergman Notarissen de passende notaris voor jou?

Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de omgeving. Op deze pagina staat alle informatie van Dijkstra Jansen Bergman Notarissen uit Stadskanaal. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Dijkstra Jansen Bergman Notarissen of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Dijkstra Jansen Bergman Notarissen is een notaris kantoor uit Stadskanaal. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 1138980.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Dijkstra Jansen Bergman Notarissen
Branche
Notaris
KVK
1138980
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-04-2002
Medewerkers
19

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen