Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Dijkman & Van Doorn een juiste keuze.

Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de omgeving. Op deze pagina vind je alle informatie van Dijkman & Van Doorn uit Apeldoorn. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Dijkman & Van Doorn of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Dijkman & Van Doorn is een notaris kantoor uit Apeldoorn. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 55280862.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling