Is Dijkman & Van Doorn het juiste notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Dijkman & Van Doorn uit Apeldoorn.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Dijkman & Van Doorn of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Dijkman & Van Doorn is een notaris uit Apeldoorn. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 55280862.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte