Is Digital Notary Solutions BV het perfecte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Hier staat een overzicht van Digital Notary Solutions BV uit Berkel en Rodenrijs. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

Digital Notary Solutions BV is een notaris gevestigd in Berkel en Rodenrijs. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 70010129.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Digital Notary Solutions BV of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.