Is Digital Notary Solutions BV de passende notaris voor jou?

Krijg een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit je regio. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over Digital Notary Solutions BV uit Berkel en Rodenrijs.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Digital Notary Solutions BV of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Digital Notary Solutions BV is een notaris gevestigd in Berkel en Rodenrijs. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 70010129.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.