Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Dietz Services & Events een juiste keuze.

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina staat alles van Dietz Services & Events uit Cadier en Keer. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Dietz Services & Events of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over Dietz Services & Events

Dietz Services & Events is een notaris uit Cadier en Keer. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 14106373.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte