Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Dierckxsens Van Grinsven Franken Notar. B.V. een goede keuze.

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je regio. Hier staat alle informatie van Dierckxsens Van Grinsven Franken Notar. B.V. uit Kaatsheuvel. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Dierckxsens Van Grinsven Franken Notar. B.V. is een notaris kantoor uit Kaatsheuvel. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 18126299.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Dierckxsens Van Grinsven Franken Notar. B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.