Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Dierckxsens Van Grinsven Franken Notar. B.V. een goede keuze.

Krijg een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je buurt. Op deze pagina staat alle informatie van Dierckxsens Van Grinsven Franken Notar. B.V. uit Kaatsheuvel. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Dierckxsens Van Grinsven Franken Notar. B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over Dierckxsens Van Grinsven Franken Notar. B.V.

Dierckxsens Van Grinsven Franken Notar. B.V. is een notaris kantoor uit Kaatsheuvel. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 18126299.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.