error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Diemer Notariaat Kroes+Mokkum een juiste partner. Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit je buurt. Op deze pagina staat alles van Diemer Notariaat Kroes+Mokkum uit Diemen. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Diemer Notariaat Kroes+Mokkum is een notaris kantoor uit Diemen. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34370847.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Diemer Notariaat Kroes+Mokkum of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Diemer Notariaat Kroes+Mokkum
Branche
Notaris
KVK
34370847
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-10-2007
Medewerkers
8

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen