Is Diemer Notariaat Kroes+Mokkum de ideale notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina staat alle informatie van Diemer Notariaat Kroes+Mokkum uit Diemen. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Diemer Notariaat Kroes+Mokkum of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

Diemer Notariaat Kroes+Mokkum is een notaris uit Diemen. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34370847.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.