Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Dieddemij B.V. een juiste partner.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Dieddemij B.V. uit Denekamp.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Dieddemij B.V. is een notaris kantoor uit Denekamp. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 8125637.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van het samenlevingscontract

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Dieddemij B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.