Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is DGB Holding B.V. een goede keuze.

Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Hier staat alles van DGB Holding B.V. uit Heeswijk-Dinther. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? DGB Holding B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

DGB Holding B.V. is een notaris uit Heeswijk-Dinther. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 17156524.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.