error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is DGB Holding B.V. de ideale notaris voor jou? Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de buurt. Op deze pagina staat alle informatie van DGB Holding B.V. uit Heeswijk-Dinther. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

DGB Holding B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Heeswijk-Dinther. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 17156524.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? DGB Holding B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

DGB Holding B.V.
  • Liekendonk 6, 5473BG, Heeswijk-Dinther
  • 0413-206666
Branche
Notaris
KVK
17156524
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
19-06-2003
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen