Is D.F. Lunsingh Scheurleer Rechtspraktijk B.V. de ideale notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Hier staat een overzicht van D.F. Lunsingh Scheurleer Rechtspraktijk B.V. uit Rotterdam. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over D.F. Lunsingh Scheurleer Rechtspraktijk B.V.

D.F. Lunsingh Scheurleer Rechtspraktijk B.V. is een notaris uit Rotterdam. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24371113.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? D.F. Lunsingh Scheurleer Rechtspraktijk B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.