error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Desiderata B.V. een goede keuze. Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Desiderata B.V. uit Tilburg.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Desiderata B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over Desiderata B.V.

Desiderata B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Tilburg. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 18086753.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Desiderata B.V.
  • Ellen Pankhurststraat 1unit M, 5032MD, Tilburg
  • 013-5494949
Branche
Notaris
KVK
18086753
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
11-01-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen