error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Desiderata B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Krijg een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit de regio. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Desiderata B.V. uit Tilburg.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over Desiderata B.V.

Desiderata B.V. is een notaris kantoor uit Tilburg. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 18086753.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Desiderata B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Desiderata B.V.
  • Ellen Pankhurststraat 1unit M, 5032MD Tilburg
  • 013-5494949
Branche
Notaris
KVK
18086753
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
11-01-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen