Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Desiderata B.V. een juiste partner.

Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit je regio. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Desiderata B.V. uit Tilburg.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Desiderata B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Desiderata B.V. is een notaris kantoor uit Tilburg. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 18086753.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte