error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Den Otter notariaat & estate planning BV een juiste keuze. Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de buurt. Op deze pagina vind je een overzicht van Den Otter notariaat & estate planning BV uit Deventer. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Den Otter notariaat & estate planning BV of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Den Otter notariaat & estate planning BV is een notaris uit Deventer. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 70439362.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Den Otter notariaat & estate planning BV
  • Lammersweg 6, 7418GB, Deventer
  • 074-2509070
Branche
Notaris
KVK
70439362
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
27-12-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen