Is Den Otter notariaat & estate planning BV de juiste notaris voor jou?

Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit de regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over Den Otter notariaat & estate planning BV uit Deventer.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Den Otter notariaat & estate planning BV of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

Den Otter notariaat & estate planning BV is een notaris kantoor gevestigd in Deventer. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 70439362.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.