error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is D.E.M.J. Eggels Holding B.V. een goede partner. Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina staat alles van D.E.M.J. Eggels Holding B.V. uit Almere. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

D.E.M.J. Eggels Holding B.V. is een notaris kantoor uit Almere. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 39084270.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? D.E.M.J. Eggels Holding B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

D.E.M.J. Eggels Holding B.V.
  • Rooseveltweg 15, 1314SJ, Almere
  • 036-5340520
  • info@heldoorneggels.nl
Branche
Notaris
KVK
39084270
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
24-11-2003
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen