Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is D.E.M.J. Eggels Holding B.V. een goede partner.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over D.E.M.J. Eggels Holding B.V. uit Almere.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? D.E.M.J. Eggels Holding B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

D.E.M.J. Eggels Holding B.V. is een notaris uit Almere. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 39084270.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.