Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Demenint Kienhuis Notariaat B.V. een juiste partner.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over Demenint Kienhuis Notariaat B.V. uit Haarlem.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Demenint Kienhuis Notariaat B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Demenint Kienhuis Notariaat B.V. is een notaris kantoor uit Haarlem. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34178381.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • het opmaken van een samenlevingscontract