Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Demenint Kienhuis Notariaat B.V. een goede keuze.

Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de omgeving. Hier vind je een overzicht van Demenint Kienhuis Notariaat B.V. uit Haarlem. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Demenint Kienhuis Notariaat B.V. is een notaris kantoor uit Haarlem. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34178381.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Demenint Kienhuis Notariaat B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.