error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Demenint Kienhuis Notariaat B.V. het perfecte notariskantoor voor jou? Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en details over Demenint Kienhuis Notariaat B.V. uit Haarlem.

Een notaris is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over Demenint Kienhuis Notariaat B.V.

Demenint Kienhuis Notariaat B.V. is een notaris gevestigd in Haarlem. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34178381.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Demenint Kienhuis Notariaat B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Demenint Kienhuis Notariaat B.V.
Branche
Notaris
KVK
34178381
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-08-2002
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen