error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Demaret Indeed B.V. de ideale notaris voor jou? Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina staat een overzicht van Demaret Indeed B.V. uit Heerhugowaard. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Demaret Indeed B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

Demaret Indeed B.V. is een notaris kantoor uit Heerhugowaard. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 37120658.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Demaret Indeed B.V.
  • van Necksingel 23, 1701AE, Heerhugowaard
  • 0226-451441
Branche
Notaris
KVK
37120658
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
21-09-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen