Is Demaret Indeed B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je buurt. Op deze pagina vind je alles van Demaret Indeed B.V. uit Heerhugowaard. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal diensten.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Demaret Indeed B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

Demaret Indeed B.V. is een notaris gevestigd in Heerhugowaard. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 37120658.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.