Is Della Rivièra B.V. de passende notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Della Rivièra B.V. uit 's-Gravenhage.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Della Rivièra B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Della Rivièra B.V. is een notaris kantoor uit 's-Gravenhage. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 27246259.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.