error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Della Rivièra B.V. de ideale notaris voor jou? Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de regio. Op deze pagina vind je alles van Della Rivièra B.V. uit 's-Gravenhage. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Della Rivièra B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

Della Rivièra B.V. is een notaris gevestigd in 's-Gravenhage. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27246259.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Della Rivièra B.V.
  • Johan de Wittlaan 15, 2596TA, 's-Gravenhage
  • 070-3282770
Branche
Notaris
KVK
27246259
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-11-2001
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen