Is Del Chiodo B.V. de passende notaris voor jou?

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je regio. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Del Chiodo B.V. uit Putten.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor privé situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over Del Chiodo B.V.

Del Chiodo B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Putten. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 08098081.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Del Chiodo B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.