error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Dekker Notaris(sen) Rotterdam B.V. het passende notariskantoor voor jou? Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de buurt. Op deze pagina vind je alle informatie van Dekker Notaris(sen) Rotterdam B.V. uit Rotterdam. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Dekker Notaris(sen) Rotterdam B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over Dekker Notaris(sen) Rotterdam B.V.

Dekker Notaris(sen) Rotterdam B.V. is een notaris uit Rotterdam. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24412796.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Dekker Notaris(sen) Rotterdam B.V.
Branche
Notaris
KVK
24412796
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-03-2007
Medewerkers
9

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen