Is Dekker Notaris(sen) Rotterdam B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Hier vind je een overzicht van Dekker Notaris(sen) Rotterdam B.V. uit Rotterdam. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Dekker Notaris(sen) Rotterdam B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Dekker Notaris(sen) Rotterdam B.V. is een notaris uit Rotterdam. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24412796.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

De kosten

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.