Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Dekker Notaris(sen) Rotterdam B.V. een goede partner.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Hier staat alles van Dekker Notaris(sen) Rotterdam B.V. uit Rotterdam. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Dekker Notaris(sen) Rotterdam B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over Dekker Notaris(sen) Rotterdam B.V.

Dekker Notaris(sen) Rotterdam B.V. is een notaris kantoor uit Rotterdam. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24412796.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis