Is DeHox Praktijk B.V. de ideale notaris voor jou?

Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit de omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en gegevens over DeHox Praktijk B.V. uit Amsterdam.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? DeHox Praktijk B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

DeHox Praktijk B.V. is een notaris gevestigd in Amsterdam. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 64308316.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.