error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is DeHox Praktijk B.V. een juiste partner. Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Hier vind je een overzicht van DeHox Praktijk B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? DeHox Praktijk B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

DeHox Praktijk B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 64308316.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

DeHox Praktijk B.V.
  • Amstelveenseweg 500, 1081KL, Amsterdam
  • 020 5736796
Branche
Notaris
KVK
64308316
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
09-10-2015
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen