Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is De Zilveren Ster B.V. een juiste partner.

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Hier vind je alles van De Zilveren Ster B.V. uit Rotterdam. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? De Zilveren Ster B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over De Zilveren Ster B.V.

De Zilveren Ster B.V. is een notaris kantoor uit Rotterdam. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24264590.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken