error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is De Zeeuwse Alliantie het geschikte notariskantoor voor jou?

Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Op deze pagina staat alles van De Zeeuwse Alliantie uit Middelburg. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? De Zeeuwse Alliantie of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit notariskantoor

De Zeeuwse Alliantie is een notaris kantoor gevestigd in Middelburg. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 51093324.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

De Zeeuwse Alliantie
Branche
Notaris
KVK
51093324
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
18-10-2010
Medewerkers
22

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen