Is De Zeeuw Praktijk B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de regio. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over De Zeeuw Praktijk B.V. uit 's-Gravenhage.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene taken.

Denk onder meer aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? De Zeeuw Praktijk B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

De Zeeuw Praktijk B.V. is een notaris kantoor gevestigd in 's-Gravenhage. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 27255626.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.